Hafsanur Sancaktutan - Bilo mi je lepo sa Keremom!

Hafsanur Sancaktutan je nedavno pokazala izuzetan uspon u Turskoj.

Hafsanur Sancaktutan - Bilo mi je lepo sa Keremom!

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je privukla pažnju široke publike serijom u kojoj se pojavila, za kratko vreme je stekla i snažnu podršku fanova.

Hafsanur Sancaktutan, koja je u poslednje vreme postala jedno od imena o kojima se najviše priča u okruženju društvenih mreža, značajno je napredovala za kratko vreme u svojoj profesionalnoj karijeri koju je započela serijom Gulperi 2018. godine.

Posle projekta Gulperi, serije Ask Aglatir, Son Yaz, Dunyayla Benim Aramda, Darmaduman i na kraju Ya Cok Seversen ostali su upamćeni kao veoma dobri projekti.

Glumica, koja je imala veoma uspešno partnerstvo sa Alperenom Duymazom u TV seriji Son Yaz, takođe je delila set sa Keremom Bursinom u TV seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše.

Kerem Bursin ima ogromnu bazu obožavatelja u inostranstvu. TV serija Ya Cok Seversen, koja je dobila snažnu podršku ove publike, postala je jedna od turskih TV serija koja je privukla pažnju širom sveta.

Uticaj Kerema Bursina

Naravno, zahvaljujući velikim naporima obožavalaca Kerema Bursina, došlo je do ove tačke. Uticaj Kerema Bursina je bio iza emitovanja serije u različitim zemljama sveta.

U takvom okruženju, Hafsanur Sancaktutan je iskoristila priliku da odlično pokaže svoje talente i zahvaljujući seriji dostigla široku bazu fanova. Možemo reći da je glumica, koja je imala priliku da svoje ime predstavi širokoj publici u inostranstvu, ostvarila dobar pomak u karijeri.

Objašnjavajući da je energija Kerema Bursina bila veoma dobra za nju, glumica je posle finala serije rekla sledeće:

„Bilo nam je jako zabavno, bila je to lepa avantura za mene, prvi put radim letnji posao, sve je bilo super, sad ću malo da se odmorim. Bilo nam je lepo sa Keremom, bilo nam je lepo i lepo smo se zabavili, njegova energija mi je bila dobra.”.

NOVO - Serija Aile / Porodice polako vraća gledaoce

By: TV Exposed