Turski glumci – rejting na IMDB-u na dan 22.02.2022.

Objavljena je nova rang lista poznatog sajta IMDB, a odnosi se na popularnost glumaca na ovom portalu. Kao i uvek prenosimo pozicije kada su u pitanju turski glumci.

Turski glumci – rejting na IMDB-u na dan 22.02.2022.

Foto Credits: Sabah

Pomeranja na ovoj listi najviše je uslovio uspeh filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika. Ovaj Netflixov projekat je veoma popularan i to u sve većem broju zemalja, pa ni ne čudi da prve dve pozicije kada su u pitanju turski glumci pripadaju upravo glavnim glumcima tog filma – Demet Ozdemir i Sukruu Ozyildizu.

Rekord i dalje drži Ayca Aysin Turan, koja je u vreme emitovanja serije The Protector bila 42. medju svim glumcima na ovoj rang listi. Na najnovijoj listi koja je objavljena juče, 22. februara, u prvih hiljadu nema turskih glumaca. Evo i kako stoje stvari.

Najbolje plasirana je Demet Ozdemir, koja je 1.018. medju kolegama. Iza nje je njen partner iz pomenutog filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika Sukru Ozyildiz. Ovaj glumac je 1.060. na ovoj rang listi. Na trećoj poziciji je Can Yaman koji je 3.439. Četvrta je Hande Ercel koja zauzima 3.862. mesto medju svim glumcima sveta na ovoj listi. Peti je po svemu sudeći njen bivši momak, Kerem Bursin koji je 6.522. na sajtu IMDB.

Šesta pozicija kada su u pitanju turski glumci pripada Enginu Altanu Duzyatanu koji je 6.874. ukupno. Na sedmom mestu je Pinar Deniz koja je 8.916. na ovoj rang listi. Osmu poziciju zauzima jedan od glavnih glumaca nove turske serije Baba / Otac, iskusni Haluk Bilginer koji je 9.172. na listi sajta IMDB.

U top 10, kada su u pitanju turski glumci su još Esra Bilgic i Baris Arduc.

NOVO - Novi ljubavni par - Kubilay Aka i Asli Bekiroglu?!

By: Milt-TV Exposed