Yusra Geyik hrabro prihvata izazovne uloge

Turska glumica Yusra Geyik postala je ime koje je u poslednje vreme često na dnevnom redu časopisa.

Yusra Geyik hrabro prihvata izazovne uloge

Foto Credits: Internet Haber

Yusra Geyik, o kojoj se govorilo sa njenim golišavim slikama u projektu digitalne serije pod nazivom Bozkir, hrabro je izašla na scenu. Izdvajajući se likom Zelis u TV seriji Arka Sokaklar 15 sezona, glumica je odrastala pred ekranom 15 godina, od detinjstva do adolescencije i mladosti. Gledaoci serije su takođe bili svedoci svakog aspekta Yusre Geyik u ovom procesu.

Nakon što je pre dve godine završila avanturu serije Arke Sokaklar, Yusra Geyik je počela da se ističe različitim projektima jedan za drugim. Glumica, koja je snažno nastupila u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, takođe je učestvovala u digitalnoj seriji Bozkir i od tada se uveliko priča o njenim hrabrim scenama.

Yagmur u seriji Aile

Yusra Geyik, koja je na dnevnom redu sa svojim golim scenama i plesom za svoju ulogu u seriji Bozkir, takođe je postala važan deo serije Show TV Aile / Porodica. Glumica, koju gledamo kao Yagmur, sestru Devinovog lika koju u priči serije tumači Serenay Sarikaya, ponovo je u kontradiktornoj ulozi.

Lik Yagmur se ne ustručava da obmanjuje ljude, drogira se i radi mnoge stvari koje se mogu opisati kao loš primer društvu. Od pristojne, pametne ćerke porodice u seriji Arka Sokaklar do lika Yagmur u seriji Aile, glumica je pokazala veliku hrabrost.

Uz to, svlačenje za scenu u seriji Bozkir takođe otkriva da Yusra nema granica u svojoj glumačkoj profesiji.

View this post on Instagram

A post shared by Yüsra Geyik (@yusrageyik)

NOVO - Melis Sezen o Devi i seriji Gulcemal

By: TV Exposed