Opravdane kritike za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Nova Star TV serija, Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, je naučno-fantastična produkcija.

Opravdane kritike za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Foto Credits: DiziCentral

Priča o životu 130-godišnjeg čoveka između njegove prošlosti i sadašnjosti ima veoma zanimljivu radnju. Činjenica da je scenario serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo bio toliko različit impresionirala je mnoge gledaoce.

Međutim, oni koji pogledaju komentare na trejleru 4. epizode ​​nisu svesni da su scenaristi promašili poentu, da će povezivanje događaja sa ljubavnom pričom otuđiti publiku od serije.

Sureyya ovog puta vidi Esrefa, u koga se zaljubila pre mnogo godina, kao Kemala. Kemal se, pak, pojavljuje pred njom kao ljubav Harike. U ovom trenutku, publika serije je u pravu u kritici „Nećačka veza je čudna...“ .

Publika, koja hvali glumačke nastupe Ebru Sahin i Birkana Sokullua, koji su u glavnim ulogama u seriji, ima drugačije razmišljanja o scenariju.

Fali dublji smisao

U seriji se stalno obrađuju iskrivljeni odnosi, ali ono što zaista smeta publici u projektu Yuz Yillik Mucize je da osoba koja je živela tokom nacionalne borbe pre uspostavljanja Republike Turske ima toliko toga da prenese današnjem svetu, dok serija obuhvata temu iskrivljene ljubavne priče.

Smisao serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo bio bi mnogo dublji kada bi scenaristi zapravo izneli scene koje će uspostaviti čvršću vezu sa prošlošću i kada bi čvršće pomirili Kemalovo vojničko herojstvo sa nacionalnom borbom i važnim događajima u period pre njega.

Kao rezultat, priča se publici predstavlja kao priča o 130-godišnjaku, ali kao rezultat toga, publika odmah označi seriju sa tumačenjem „izvrnutog odnosa između ujaka i nećaka“ .

NOVO - Ceren Karakoc privlači pažnju i u seriji ali i van nje!

By: TV Exposed