Demet Ozdemir odabrala posebnu kampanju za svoj predstojeći rođendan!

Posle dva odvojena zemljotresa 6. februara, poznati glumci su izašli u prvi plan sa svojom podrškom naporima pomoći, nakon katastrofe koja je pogodila 10 provincija u Turskoj.

Demet Ozdemir odabrala posebnu kampanju za svoj predstojeći rođendan!

Foto Credits: Aksam

Među ovim imenima bila je i Demet Ozdemir. Ozdemir, koja je sa volonterima na terenu pomogla da se spakuju potrebe koje će ići na područje zemljotresa, cenjena je za svoj rad i trud.

Glumica je bila u centru pažnje i zbog njene nove serije Adim Farah / Zovem se Farah koja će se uskoro emitovati na Fox TV-u i u kojoj sa njom glumi Engin Akyurek. Snimanje serije, koja je počela da se snima i koja je takođe promovisana, prekinuto je na neko vreme zbog zemljotresa.

Demet Ozdemir je učestvovala u humanitarnom radu sa svojim kolegama i prijateljima glumicama, dok su radovi na projektu nove serije zaustavljeni. U međuvremenu, glumica je skrenula pažnju svojim deljenjima na društvenim mrežama. Dok i dalje deli materijale potrebne u zoni zemljotresa u svojim stalnim objavama, glumica takođe dostavlja informativne najave svojim milionima pratilaca.

Human gest

Glumica, koja, kao i mnoga poznata imena, nije ostala ravnodušna na katastrofu i dala sve od sebe, učestvovala je i u donacijskoj akciji Turkey One Heart koja je organizovana radi prikupljanja novčane pomoći.

Inače, Demet Ozdemir, rođena 26. februara 1992. godine, poziva one koji žele da joj pošalju poklone da podrže mnogo sadržajniju kampanju! Pre neki dan, Ozdemir je na svom Instagram nalogu najavila kampanju za svoje pratioce i fanove, rekavši:

„Biće to najbolji poklon za mene.“. Obožavaoci su upućeni da u ime glumice doniraju kampanji za kupovinu šatora, jednog od najpotrebnijih predmeta u zoni zemljotresa. Uz napomenu „Demet Ozdemir deli rođendan sa mapom potreba za kupovinu šatora“, očekuje se podrška volontera za kampanju…

NOVO - Još jedan sjajan glumac u seriji Iki Yabanci, u kojoj glume Hande Ercel i Burak Deniz

By: TV Exposed