Eylul Su Sapan se pridružila seriji Tuzak / Klopka

Eylul Su Sapan, jedno od mladih imena turske glumce, koja je studirala u Mujdat Gezen Art Centru, započela je svoj glumački put 2012. godine sa TV serijom Pis Yedili. Stekavši iskustvo sa različitim produkcijama u narednom periodu, mlada glumica je imala priliku da se pokaže u mnogim projektima dugi niz godina.

Eylul Su Sapan se pridružila seriji Tuzak / Klopka

Foto Credits: DiziCentral

Eylul Su Sapan, koja privlači pažnju uspešnim ulogama ne samo u TV serijama već i u filmovima; Takođe je akumulirala iskustvo u filmovima kao što su Ammar, Nadide Hayat, Dort Kose, Damat Takimi, Aidiyet.

Mlada glumica, koja je imala priliku da učestvuje u važnim projektima sa svojim likovima u TV seriji pod nazivom Inadına Ask, kao i likovima Fikir u TV seriji Kirgin Cicekler i Ozgur u TV seriji Istanbullu Gelin / Istanbulska nevesta, dobro je iskoristila ove prilike.

Eylul Su Sapan, koja se nedavno pojavila na ekranu kao Behice u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlje bez zakona), kao i likom Alare u TV seriji Her Yerde Sen, izgradila je dobru karijeru za sebe u industriji u kojoj je bila u već duže vreme, uprkos njenoj mladosti. Mlada glumica, koja se probijala ne samo u filmovima i TV serijama, već i u pozorištu, ostavila je snažan utisak i svojom 70-minutnom predstavom jednog glumca Pacayi Kurtarmak.

Čvrstim koracima napred u karijeri, Eylul će se u novoj sezoni vratiti serijama i učestvovati u projektu pod nazivom Tuzak / Klopka koji će biti prikazan na tv8, i biće to nova stranica na njenom putu karijere. Su Sapan, koja će biti na istom setu sa značajnim imenima kao što su Akin Akinozu, Bensu Soral, Talat Bulut, Ilayda Cevik, Riza Kocaoglu, Emir Benderlioglu, Onur Durmaz, Naz Goktan i Yagız Can Konyali.

NOVO - Sevda Erginci o nedostatku poznatih glumaca u letnjim serijama

By: TV Exposed