Sevda Erginci o nedostatku poznatih glumaca u letnjim serijama

Razgovor Sevde Erginci sa Hakanom Genceom iz lista Hurriyet ponovo je došao do izražaja nakon što je njena serija Seni Kalbime Sakladim koja je emitovana na TRT1 otkazana, odnosno imala finale u 7. epizodi.

Sevda Erginci o nedostatku poznatih glumaca u letnjim serijama

Foto Credits: En Son Haber

U razgovoru objavljenom na Youtube, poznata glumica je rekla da je najviše brine situacija sa rejtingom kada gleda profesionalno i da joj je ovakva situacija veoma neprijatna. Dok glumica kaže da je užasna situacija to da poželi da drugi poslovi propadnu da bi bila uspešna, ona pati i od izgubljenih i velikih napora napora zbog rejtinga.

Sevda Erginci je bila jedno od najpoznatijih imena na ekranu tokom letnjeg perioda. Međutim, u mnogim letnjim serijama postoji situacija da su u njoj mladi ljudi koji su tek započeli karijeru i tek su postali poznati. Erginci, koja je izjavila da je posmatrala ovu situaciju, smatra da se neki akteri u sektoru povlače iz rada leti.

Glumica je prokomentarisala nedostatak poznatih imena u letnjoj seriji:

„Mislim da se ovako nešto dogodilo, nešto poput smanjenja broja glumca. Ovog leta sam se prvi put suočila sa tim. Tokom kastinga, čula sam mnogo o tome „ne možemo da nađemo glumca za ovaj lik“. Čujem rečenice kao da ne možemo naći nijednog muškog glumca. U prošlosti je profesija iz snova bila gluma. Gluma je bila profesija u kojoj si mogao biti poznat, zaraditi mnogo novca, lako zarađivati i lako nastupati.”.

NOVO - Gulsim Ali Ilhan blizu nove serije

By: TV Exposed