Gulsim Ali Ilhan blizu nove serije

Gulsim Ali Ilhan podelila je prve informacije o svojoj novoj seriji i učinila svoje fanove veoma radoznalim.

Gulsim Ali Ilhan blizu nove serije

Foto Credits: Karar

Glumica, koju smo sa likom Dilek gledali dve sezone u TV seriji Gonul Dagi, napustila je priču na kraju prošle sezone. Dok je ekipa TV serije Gonul Dagi počela da snima treću sezonu u okrugu Sivrihisar u Eskišehiru, Gulsim Ali Ilhan doživljava uzbuđenje svoje nove serije. Producent Emre Konuk, koji snima seriju Alparslan za TRT1, sada radi na novom serijskom projektu u kojem je ispričan život Selahadina Eyyubija. Očekuje se da u ovoj seriji glavne uloge dele Ilhan Sen i Gulsim Ali Ilhan.

Gulsim Ali Ilhan je takođe podelila prve informacije o svojoj novoj seriji. Glumica je rekla:

„To je veoma poseban projekat. U stvari, to je posao koji do sada nije rađen u Turskoj. Scenario je došao do nas. Razgovarali smo, ali ne želim da kažem da smo u ovom trenutku 100% saglasni. Ali to me je veoma uzbudilo.“.

Na platou u Gebzeu se nastavljaju preliminarne pripreme za snimanje i kasnije emitovanje nove istorijske serije na platformi Bein Connect. Takođe su preduzeti važni koraci za glumačku ekipu serije. Takođe je otkriveno da je postignut dogovor sa Ilhanom Senom i da je dogovor sa Gulsim blizu.

View this post on Instagram

A post shared by Ilhan Sen (@ilhansen)

 NOVO - Trejler nove sezone serije Mahkum / Zatvorenik budi radoznalost fanova (VIDEO)

By: TV Exposed