Trejler nove sezone serije Mahkum / Zatvorenik budi radoznalost fanova (VIDEO)

Ugras Gunes piše scenario turske TV serije pod nazivom Mahkum / Zatvorenik, koja je prikazana prošle sezone kao adaptacija južnokorejske serije Nevini optuženi. U okruženju društvenih medija, fanovi serije izneli su mnoge kritike na račun poslednjih 7 epizoda prve sezone.

Trejler nove sezone serije Mahkum / Zatvorenik budi radoznalost fanova (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Nakon završetka originalne priče, nova tačka gledišta scenariste da produži seriju nije zadovoljila publiku. Međutim, pre druge sezone, preliminarne pripreme su uspešno obavljene u letnjem periodu i stigli su prvi signali da bi serija Mahkum / Zatvorenik mogla duboko da utiče na publiku u drugoj sezoni.

Nakon što su Seray Kaia i Talat Bulut otišli ​​u prvoj sezoni, Onur Tuna, Ismail Hacioglu, Hayal Koseoglu i Melike Ipek Yalova će nastaviti svoje uloge u TV seriji Zatvorenik. Prvi deljeni trejler iz nove sezone bio je i impresivan i zadovoljavajući za publiku u smislu kvaliteta snimanja. Trejler, koji prikazuje tužioca Firata, koga igra Onur Tuna, i Ismaila Hacioglua, koji tumači lik Bariša, pokazuje da serija dolazi sa misterioznom i zadivljujućom pričom iu drugoj sezoni.

Gledaoci trejlera komentarišu da su obojica veoma impresivni i da očekuju veliku promenu u seriji. Konkretno, od scenarija se traži da učini publiku radoznalom za naredne scene i da osete uzbuđenje i akciju uz finu postavku priče.

Evo i pomenute video najave nove sezone serije Mahkum.

NOVO - Ecem Calhan stiče veliku popularnost zbog serije Tozluyaka

By: TV Exposed