Ecem Calhan stiče veliku popularnost zbog serije Tozluyaka

Ecem Calhan, koja je prvo glumačko iskustvo stekla sa likom Kamer, koju je igrala u TV seriji Kuzey Yildizi, postala je zapažena ovom serijom koja je trajala dve sezone.

Ecem Calhan stiče veliku popularnost zbog serije Tozluyaka

Foto Credits: DiziCentral

Nakon uspeha u liku Kamer, Ecem Calhan, koja je igrala ulogu u seriji Sve o braku, koja je prošle sezone emitovana na Fox TV-u, sada igra ulogu u seriji Tozluyaka sa likom Cemre. Glumica, koja je postala jedno od istaknutih mladih imena u TV seriji koja se ponedeljkom uveče emituje na televiziji Fox, cenjena je zbog svog lika. Ecem, koju takođe sa interesovanjem prate na društvenim mrežama, podelila je sliku iz 2016. godine na svom Instagram nalogu.

Glumica, koja je privukla pažnju plavom kosom, iznenadila je svoje fanove izgledom pre 6 godina. Igrajući iskren i snažan lika u Tozluyaki, Ecem Calhan je postao jedan od njenih omiljenih parova sa Kaanom Miracom Sezenom, koji igra lik Alija.

Haštag #AlCem je otvoren na društvenim mrežama i mnogi fanovi TV serija podelili su lepe komentare o dvojcu. Gledaoci, koji smatraju da je novi serijski par međusobno kompatibilan, navode da im je nastup dvoje mladih glumaca uspešan.

Dok publika pomno prati avanture Alija i Cemre u TV seriji Tozluyaka, koja se ponedeljkom uveče ističe najboljim rejtingom, na društvenim mrežama i dalje se objavljuju hiljade komentara preko AlCem taga.

View this post on Instagram

A post shared by Ecem Çalhan (@ecemcalhan)

NOVO - Ozge Gurel i Serkan Cayoglu o tome kako su se zaljubili!

By: TV Exposed