Selin Sekerci najveće iznenadjenje nove sezone serije Aile / Porodica

Druga sezona TV serije Aile / Porodica, u kojoj glume Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya, počela je veoma efektno kada je u pitanju radnja, ali nije baš sve tako sjajno.

Selin Sekerci najveće iznenadjenje nove sezone serije Aile / Porodica

Foto Credits: Haberler

Da verna publika još nije došla na ekran serije možemo razumeti iz činjenice da je rejting znatno niži od očekivanog.

Najveće iznenađenje bilo je u liku Serap, koju tumači Selin Sekerci. Saznanje ko je Serap učinilo je priču o seriji još živahnijom.

Ne bi bilo pogrešno reći da je Selin Sekerci, koja je vrlo efektno ušla u drugu sezonu serije, inicirala značajnu promenu u priči serije Aile / Porodica.

U priči serije; Serap, ćerka Iljasa, neprijatelja porodice Soykan, sklopila je savez sa Cihanom. Već je postalo stvar velike radoznalosti šta će izazvati savez Iljasa, Serap i Cihana.

Mnoga pitanja

S druge strane, saznalo se da je osoba koja je snimak procurila na internet Serap. Aslanov potez da spreči Devin da ode narušio je sve ravnoteže. Aslan je želeo da se protiv Soykana pokrene istraga kako Devin ne bi mogla da ode u inostranstvo. Na kraju epizode, Devin je dovedena u policijsku stanicu sa lisicama zajedno sa porodicom Soykan.

U trejleru nove epizode ​​postoje znaci o tome kuda će događaji voditi. Devinin izazov Hulyi i stav protiv Soykana povećava uzbuđenje. Dok Iljasovo upozorenje Cihanu o njegovoj ćerki Serap skreće pažnju, činjenica da je Tolga povređen i onesvešćen stvara pitanje „Da li je Tolga mrtav?“.

Sa nestrpljenjem se čeka da vidimo šta će Aslan, koji se bori da zaštiti svoju porodicu s jedne strane i pokušava da spase ljubav sa Devin, sa druge, učiniti u suočenju sa svim ovim događajima.

Serija Aile će biti na Show TV-u sa svojom 15. novom epizodom u utorak, 10. oktobra.

NOVO - Razočaranje oko serije Aile / Porodica

By: TV Exposed