Aldatmak / Obmana je veoma ambiciozna serija!

Nova dramska serija ATV TV-a, Aldatmak / Obmana, u produkciji TIMS&B Productions, jedna je od dugo očekivanih produkcija. Činjenica da tri veoma iskusna poznata imena kao što su Vahide Percin, Ercan Kesal i Mustafa Ugurlu preuzimaju glavne uloge dodatno povećava značaj serije.

Aldatmak / Obmana je veoma ambiciozna serija!

Foto Credits: IMDB

Vahide Percin, koja će se vratiti na ekrane u seriji Aldatmak nakon 1,5 godine pauze, glumiće lik sudije po imenu Guzide. Guzide radi na porodičnom sudu i poznata je u svom krugu kao cenjeno ime. Ona ima i autoritarnu stranu u svojoj porodici, a njen život će se potpuno promeniti sa činjenicama koje će slučajno saznati.

Deljen je i trejler serije Aldatmak / Obmana, koja privlači pažnju svojom snažnom pričom koja će postaviti dnevni red, a gledaoci su pronašli i rezime događaja koje je Turska doživela u poslednjem periodu u ovoj seriji. U seriji je naglašena pravda, glavni lik je sudija dama i otkriće se važnost obezbeđivanja pravde. U trejleru serije Aldatmak postoji izraz da sve srećne porodice liče. Trejler skreće pažnju na izjave u kojima se navodi da svaka nesrećna porodica ima svoju jedinstvenu sreću i da se sreća ne može naći tražeći je, ali da se sama može postići:

"Ali potrebna je sekunda da uništimo sreću koju smo napravili uz mnogo truda.".

Ostaje da vidimo za koliku gledanost će se izboriti ovaj novi, veoma ambiciozan projekat. Podsećamo, reč je o seriji koja je prvo nosila naziv Hakime Hanim pa je ime projekta promenjeno. Tu je i video najava ove nove turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by atv (@atvturkiye)

NOVO - Otkriveni novi detalji turske serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet

By: TV Exposed