Turska adaptacija Beverli Hilsa okuplja veoma popularna mlada imena!

Fox TV, koja u letnjoj sezoni publici nudi mnoge raznovrsne serije, već je počela pripreme za novu sezonu koja počinje na jesen. Takođe se iz priprema može shvatiti da je kanal, koji je prošle sezone morao da donese konačnu odluku za više od 8 serija, zadržao posao i u novoj sezoni!

Turska adaptacija Beverli Hilsa okuplja veoma popularna mlada imena!

Foto Credits: DiziCentral

Uzbuđenje raste kako se pojavljuju detalji o jednoj od ambicioznih produkcija Fox TV-a, koju ćemo gledati u novoj sezoni, koji već neko vreme nije imao sreće sa novim projektima! Turska adaptacija omladinske serije Beverli Hils, koja se emitovala 10 godina, 10 sezona između 1990.-2000. i gledana u mnogim zemljama širom sveta, biće emitovana na televiziji Fox.

Uzbuđenje oko ove serije, koja će se emitovati na turskom kanalu Fox TV, koji se priprema da prikaže ambiciozne produkcije u septembarskoj sezoni, sve je veće! Jer imena koja se pominju u seriji su najuspešnija i najzapaženija mlada glumačka imena prošlog perioda.

Već neko vreme je na dnevnom redu vest o tome da se snima turska verzija Beverli Hilsa, omladinske produkcije poreklom iz SAD, koja je ušla u istoriju svetskih TV serija. Mladi glumci, kojima je ponuđena serija odnosno uloga u njoj, počeli su da se pojavljuju jedan po jedan. Ova situacija povećava interesovanje za projekat.

Saznalo se da je Mert Yazicioglu, čije se ime neko vreme pominjalo uz Disney Plus seriju Ru, dobio ponudu iz turske adaptacije Beverli Hilsa, koju potpisuje kompanija Ay Yapim.

Dok se priča da je mladi glumac prihvatio projekat i postigao načelni dogovor za ulogu u ovoj novoj TV seriji, polako se pojavljuju i druga imena vezana za seriju!

Došlo je do izražaja da je Hafsanur Sancaktutan, jedno od najzastupljenijih imena poslednjih godina, među glumcima koji su dobili ponudu iz serije, u kojoj se prikazuju odnosi mladih i tragični događaji koji su im se desili su ispričani.

Njen odgovor, ali i ostatak glumačkog kadra će biti poznati veoma brzo.

NOVO - Birce Akalay i Ibrahim Celikkol - ima li ljubavi?!

By: TV Exposed