Raste uzbuđenje pred početak turske serije Sipahi

Mnogi gledaoci sa nestrpljenjem čekaju tursku akcionu seriju Sipahi, čija će prva epizoda biti emitovana na Show TV-u u ponedeljak, 12. decembra.

Raste uzbuđenje pred početak turske serije Sipahi

Foto Credits: Internet Haber

Serija će izaći pred publiku sa efektnom obaveštajnom pričom i iznenaditi sve svojim akcionim scenama. U glavnim ulogama u seriji Sipahi su Ozge Gurel, Kaan Yildirim i Kerem Alisik. Posebno, publika sa velikim uzbuđenjem čeka da vidi šta će se desiti između lika obaveštajnog oficira Alija Turkoglua i inspektorke Canan. Čini se da su Kaan Yildirim i Ozge Gurel veoma ambiciozni na putu da postanu novi omiljeni par u TV serijama.

Postoji još jedan par u seriji Sipahi koji će privući svačiju pažnju. Ljubitelji serije treba da obrate pažnju i na Cagdasa Onura Ozturka i Gozde Okur u seriji Sipahi sa njihovom pričom koja oduzima dah i upečatljivim scenama. Ozturk, koji igra ulogu agenta i Gozde Okur, koja igra njegovu suprugu, čini se da su jedno od istaknutih imena u ovoj novoj turskoj TV seriji. Intrigantan je sklad i izvedba dua, koji će tumačiti likove Jusufa i Esre.

Možemo reći da će Cagdas Onur Ozturk prikazati sasvim drugačiju sliku u seriji Sipahi kao rezultat treniranja bliske borbe za scene pune akcije u seriji, usavršavajući se u korišćenju oružja i povećavajući svoje veštine sa časovima pucanja. Stiče se utisak da gde god da je opasna misija, Jusuf će biti tu. Dok se lik Jusufa ističe svojom inteligencijom, detaljima i veštinom zapažanja, Gozde Okur će kao Esra biti jedno od iznenađujućih imena priče.

NOVO - Turska serija Yali Capkini ušla na svetsku rang listu!

By: TV Exposed