Burcu Kara baš nema sreće!

Turska glumica Burcu Kara rođena je u Bursi 1980. godine i već dugi niz godina je na platnu kao glumica. Međutim, kratkotrajnost TV serije u kojoj je Burcu Kara glumila nedavno privlači pažnju.

Burcu Kara baš nema sreće!

Foto Credits: Haber Global

Možemo pokazati da je Burcu Kara, koja je na snimanjima od 2004. godine, došla do izražaja sa likom Duygu u seriji Haziran Gecesi, što se može okarakterisati i kao njen zlatni period, a potom je privukla veliku pažnju likom Zeynep u seriji Elveda Derken.

Burcu, koja je imala uspešne uloge, jedno je od traženih imena kada su u pitanju serije, a takođe ima veliki uspeh u bioskopskoj industriji.

Ipak, kratkotrajnost serija u kojima je glumica bila poslednjih 10 godina ne izmiče pažnji kao veliki peh. TV serije Tozlu Yollar i Tatar Ramazan 2013., Milat 2015., Kordum 2016. i Keske Hic Buyumeseydiku 2018. godini su bile kratkoročna dela.

Nakon ovih na njenu žalost ne baš uspešnih projekata, Burcu Kara je nakratko napravila pauzu u serijama i pojavila se na ekranu kao gostujuća glumica 2020. sa likom Zuhal u seriji Kırmimi Oda / Crvena soba.

Zatim je Burcu, koja se pojavila kao gošća u digitalnoj TV seriji Fandom, još jednom okušala sreću sa TV serijom Hakim / Sudija, ovosezonskom ambicioznom serijom na ATV TV-u.

Glumica, koja je u seriji sa likom Ayse dala veoma uspešan nastup, ponovo je došla do izražaja pehom serije, ranim finalom u 10. epizodi ovog projekta, koji nije dovoljno privuklo pažnju publike…

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Kara (@burcuukara)

NOVO - Sarp Can Koroglu o svom liku iz serije Gul Masali

By: TV Exposed