Potvrđene nove turske serije za sezonu 2023/24

Turske TV serije uspevaju da se odupru najezdi sve većeg broja digitalnih platformi. Fanovi i dalje rado gledaju televizijske serije najviše zbog njihovog formata.

Potvrđene nove turske serije za sezonu 2023/24

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Jedna od kompanija koja već godinama ima veoma uspešne projektu u svetu turskih TV serija je Ay Yapim. Upravo su iz te kompanije potvrdili da rade na nekoliko novih serija za sezonu 2023/24 koja počinje na jesen.

O jednoj seriji je već bilo reči. U pitanju je projekat pod nazivom Uvey Hayat u kojem će jednu od dve glavne ženske uloge tumačiti Devrim Ozkan. U pitanju je priča o životima dve snažne žene, a ostaje da se vidi ko će tumačiti drugu glavnu žensku ulogu.

Jedna od serija koja se priprema je i Sahane Hayatim / Moj predivni život. O ovom projektu se ne zna mnogo toga. Seriju piše Meric Acemi koji je poznat po svojim uspešnim projektima Kiralik Ask, Erkenci Kus, Ask i Ask 101.

Aras Bulut Iynemli se vraća na TV ekrane

TV serija Gaddar u prevodu Mračan ili Nemilosrdan je možda projekat o kojem će se najviše pričati u narednom periodu kada su u pitanju turske serije. Razlog za to je što će glavnu ulogu u njemu tumačiti Aras Bulut Iynemli. Na poziciji režisera je Sinan Ozturk, pa će Aras i Sinan ponovo saradjivati, nakon serije Cukur. Uskoro će biti poznato mnogo više detalja o seriji Gaddar.

Priprema se i rimejk arapske serije Al Hayba, koja će se u Turskoj zvati Firtina / Oluja. Scenario za tursku seriju koja će doneti priču o rivalstvu dva mafijaška klana pišu Ahmet Katiksiz i Hurriyet Ebeoglu.

Ukoliko letnja serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše u kojoj glavne uloge tumače Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, a koju takođe priprema Ay Yapim bude uspešna i ona će biti nastavljena u novoj sezoni. Podsećamo, ovaj projekat počinje 6. jula.

Uz to očekuje se nastavak rada na serijama Aile / Porodica i Yargi / Presuda.

NOVO - Devrim Ozkan ne prestaje sa napornim radom!

By: TV Exposed