Devrim Ozkan ne prestaje sa napornim radom!

Devrim Ozkan, koja je pažnju ljubitelja TV serijala privukla likom Havve u projektu Vatanim Sensin u sezoni 2017 – 2018, svoj glavni iskorak u karijeri napravila je likom Feride u seriji Vuslat, jednom od nezaboravnih projekata TRT1-a.

Devrim Ozkan ne prestaje sa napornim radom!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je takođe akumulirala važna iskustva sa likom Nehir u akcionoj seriji Ramo, nedavno je imala veoma uspešnu sezonu u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna.

Devrim Ozkan, koja je takođe impresionirala svoje fanove u seriji Mevlana Rumi emitovanoj na TRT-ovoj digitalnoj platofrmi, Tabii, pokazala je da će nastaviti da intenzivno radi na setovima sklapanjem novog ugovora o seriji u novoj sezoni.

Serija Uvey Hayat se priprema za narednu sezonu

Vidimo Devrim Ozkan, koja je glumila u uspešnim televizijskim serijama jednu za drugom, da ne okleva da radi na setu dugim satima i ne okleva da ponovo uđe u užurban tempo sledeće zimske sezone, uprkos tome što je izašla iz teškog projekta.

Glumica, koja radi kao pčela i ne želi da miruje tokom najvažnijeg perioda svoje karijere, ponovo će otkriti jedan od najsurovijih aspekata drame TV serijom Uvey Hayat / Porodična priča, koju Ay Yapim nastavlja da priprema.

Devrim Ozkan, koja će se u ovom projektu pojaviti sa likom Fidan u priči o dve žene koje se drže života, takođe je poznata po tome što je uspešno birala serije jer je u svojoj dosadašnjoj karijeri učestvovala u veoma dobrim projektima jedan za drugim.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Serija Gulcemal se završava u epizodi 13

By: TV Exposed