Mehmet Aslantug je zbog političkih stavova sklonjen iz serije Yurek Cikmazi?!

Učešće poznatog glumca Mehmeta Aslantuga sa likom Alija Fuata u TV seriji TRT1 pod nazivom Yurek Cıkmazi / Slomljeno srce opisano je kao veliki korak.

Mehmet Aslantug je zbog političkih stavova sklonjen iz serije Yurek Cikmazi?!

Foto Credits: Karar

Zbog činjenice da je tako uticajno ime zauzelo snažno mesto u priči serije, publika je dala veoma pozitivne komentare. Međutim, ispostavilo se da je sjajni glumac poslat van serije zbog svojih ličnih stavova koji su uznemirili emitera. Optužbe su se pojavile u štampi, izazvale su kontroverzu na društvenim mrežama. Pitanje slanja glumca iz serije koja se emitovala na javnom emiteru zbog njegovih političkih stavova čini se veoma problematičnim pristupom.

Mehmet Aslantug je objavio da je napustio seriju sa svojim Instagram nalogom i dao nekoliko saveta svom sinu Canu. Značajne su bile i reči glumca, koji je podelio generički snimak jedne serije, koja je emitovana na TRT-u pre 35 godina, podsećajući ga da je služio instituciji pre mnogo godina.

Objava glumca

Mehmet Aslantug je napisao:

„Danas, posle 35 godina, pokušavamo da damo glas istini i direktno; Iako oni koji veruju da je njihov politički stav vlasništvo njih samih vezivanjem tih institucija za sebe, znaju da će naši glasovi odjeknuti istom savešću kada drugi sutra sede na ta mesta; Uznemireni su našim istinski nadahnutim, uznemirenim i upitnim stanjem i kriju aroganciju koja kaže: Ne, kada rade sa nama.”. Umetnikov stav da preispituje život je sasvim normalan i poznati glumac to izražava u svojoj poruci.

Međutim, podrazumeva se da ovaj pristup stvara negativnost i na strani proizvodnje. U ovom trenutku, projekat serije Yurek Cikmazi se ovim razvojem pomerio na problematičnu tačku za publiku.

Ovako se iskusni glumac oprostio od serije Slomljeno srce i nastala je veoma tužna situacija. Sada ostaje pitanje šta o ovim događajima misle druga imena u glumačkoj ekipi serije.

Tu je i snimak ekipe u kadrovima iza kulisa serije, što je kontrast kada se pogleda šta se desilo.

NOVO - Serija Adim Farah je već zauzela važno mesto u karijeri Demet Ozdemir

By: TV Exposed