Uskoro počinje nova turska serija Maviye Surgun / Plavi kavez

U mestu Marmaris Selimiye nastavlja se snimanje turske serije Maviye Surgun / Plavi kavez, koja će uskoro biti prikazana na Show TV-u, u produkciji kompanije O3 Media i u režiji Nezaketa Coskuna.

Uskoro počinje nova turska serija Maviye Surgun / Plavi kavez

Foto Credits: Haberler

Caner Cindoruk, Damla Sonmez i Serkan Altunorak preuzimaju glavne uloge u seriji Maviye Surgun / Plavi kavez, a društvo im prave veoma vredni glumci kao što su Bulent Sakrak, Ayca Erturan, Ruhi Sari, Goksen Ates i Hakan Salinmis.

Maviye Surgun, koja impresionira svojim posterom snimljenim u bajkovitoj atmosferi Marmarisa, sprema se da uskoro dočeka svoju publiku na ekranima turskog Show TV-a.

Priča u seriji Maviye Surgun / Plavi kavez je ukratko sledeća:

Uspešni SAT komandos Ali (kog tumači Caner Cindoruk), koji je nakon istrage privremeno suspendovan, poveo je sa sobom svoju decu i ženu, uz vest o nesrećnoj i fatalnoj bolesti njegove supruge Ayde. Seli se kod svog svekra Saliha (Hakan Salinmis), koji vodi hotel u Čamlikiju. Sa Aydinom smrću ubrzo nakon preseljenja, cela porodica je duboko ožalošćena. Dok je njegov bol još veoma svež, Ali, koji jedne noći odlazi na more, primećuje čamac koji pluta na horizontu i spasava ženu unutra, bez obzira na oluju.

Damla Sonmez kao Defne

Ime misteriozne žene koju je spasao je Defne (Damla Sonmez). Ali dovodi Defne u svekrov hotel, a ona zbog nesreće pati od privremenog gubitka pamćenja i ne seća se šta joj se dogodilo. Defne, kojoj je deo po deo vraćalo pamćenje, zapravo je prevarantkinja. Defne, koja se neočekivano susreće licem u lice sa Ozanom (Serkan Altunorak), za koga misli da je ostavila u prošlosti, nema drugog izbora nego da sama traži izlaz.

U trouglu Ali, Defne i Ozan, sada je neizbežno doživeti nepovratne uzbudljive dane i strastvene ljubavi, i prosipati tajne i porodične odnose koji će vući priču napred.

Serija Maviye Surgun, prvi plod sporazuma između Intermedije i američkog televizijskog kanala NBCU Telemundo, uskoro će se pojaviti na Show TV-u!

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice dominira na društvenim mrežama

By: TV Exposed