Halil Ibrahim Ceylan je ponovo najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama

Rezultati koje je objavio DigiLup, koji istražuje turske muške glumce o kojima se najviše priča na društvenim mrežama, bili su veoma iznenađujući.

Halil Ibrahim Ceylan je ponovo najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama

Foto Credits: IMDB

Halil Ibrahim Ceylan, koji igra glavnu ulogu u TV seriji Emanet, zauzeo je prvo mesto tako što je eliminisao svoje protivnike.

Popularni turski glumac Halil Ibrahim Ceyhan, čije je ime podeljeno, odnosno pomenuto u više od 2 miliona 300 hiljada poruka u poslednjih mesec dana, uspeo je da ostane ispred svih svojih poznatih konkurenata.

Ovo zaista iznenadjuje mnoge. Ko bi mogao da pretpostavi da bi glavni glumac dnevne serije koja se emituje na ekranu Kanala 7 mogao da dostigne ovu tačku među zaista sjajnim turskim glumcima?

Drugi Akinozu, treće mesto dele Yigit Kocak i Recep Usta

Na drugom mestu ove nove rang liste je Akin Akinozu, glavni glumac TV serije Tuzak / Klopka, koja je prošle nedelje doživela svoje finale. Glumac ima veoma veliku bazu obožavatelja još od projekta Hercai, a serija Tuzak je veoma impresionirala fanove u inostranstvu.

Treće mesto su podelili Yigit Kocak i Recep Usta, koji su nedavno dospeli u prvi plan u TV seriji, dok je četvrti Onur Seyit Yaran koji to mesto takođe deli.

Engin Altan Duzyatan je takođe privlačno ime sa svojim uspešnim nastupom u TV seriji Cop Adam / Čiča gliša, a zauzeo je četvrto mesto zajedno sa Yaranom sa više od milion i 100 poruka za mesec dana.

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Kartalov uticaj je počeo da se vidi u seriji Uc Kiz Kardes!

By: TV Exposed