Današnji slavljenik je Caglar Ertugrul

Danas svoj 34. rođendan proslavlja turski glumac Caglar Ertugrul. Glumac je rođen 5. novembra 1987. godine u Istanbulu, Turska.

Današnji slavljenik je Caglar Ertugrul

Foto Credits: Haberler

Caglar Ertugrul je rođen i odrastao u provinciji Karšijaka. Ima stariju sestru Pinar sa kojom je veoma blizak. Osnovnu školu je završio u rodnom mestu, a srednju školu Bornova je završio 2005. godine. Caglar je veoma obrazovan. Diplomirao je mašinstvo na Univerzitetu Koc 2011. godine. Na tom univerzitetu je bio član dramskog kluba.

Glumački se usavršavao u dramskim školama, nakon čega je glumio u nekoliko reklama. Glumački debi imao je u filmu Alpera Caglara. U pitanju je film Dag / Planina iz 2012. godine. Glumio je i u drugom delu filma, koji je 2016. godine proglašen za najgledaniji u Turskoj. Kada je reč o serijama, zapažene uloge je imao u projektima Ne brini za mene, Plima i oseka, Kćerke i drugim.

Pored maternjeg jezika dobro poznaje engleski i nemački jezik. U slobodno vreme se bavi kuvanjem i sportom.

Caglar Ertugrul trenutno tumači važnu ulogu u seriji Teskilat / Organizacija. Projekat je u drugoj sezoni emitovanja i ostvaruje zaista zapažene rezultate gledanosti.

NOVO - Engin Ozturk o seriji 50m2 i povratku u TV serije

 By: Milt-TV Exposed