Ozge Ozpirincci o njenoj novoj seriji

Glumica Ozge Ozpirincci dala je novi kratak intervju turskim medijima. U njemu je obavestila javnost da je započela rad na novom projektu. Snimanje nove serije pod nazivom Bir Denizalti Hikayesi je zvanično otpočelo. Glumica se vratila iz Bodruma, gde živi, tačno na vreme za početak snimanja kadrova na ovoj novoj Netflixovoj seriji. Ozge Ozpirincci je ...

Ozge Ozpirincci o njenoj novoj seriji

Glumica Ozge Ozpirincci dala je novi kratak intervju turskim medijima.

U njemu je obavestila javnost da je započela rad na novom projektu. Snimanje nove serije pod nazivom Bir Denizalti Hikayesi je zvanično otpočelo. Glumica se vratila iz Bodruma, gde živi, tačno na vreme za početak snimanja kadrova na ovoj novoj Netflixovoj seriji.

Ozge Ozpirincci je istakla da joj se svideo scenario, kao i sama ideja da radi u Sci-fi projektu. Na kraju je uputila izvinjenje novinarima i rekla da žuri na set. Tamo je čekaju probe sa njenim partnerom na sceni u ovoj seriji, Kivancom Tatlitugom. Fanovi ove turske glumice su srećni što će u istom projektu gledati Ozge i Kivanca, a glumica je kako ističe oduševljena pričom i radnjom ove nove serije.

NOVO - Farah Zeynep Abdullah – Preživela sam užasne trenutke!

By: TV Exposed