Firat Celik ima novu glavnu ulogu

Turski glumac Firat Celik potpisao je ugovor za novu ulogu. Celik, koji živi u Francuskoj, vratio se u Istanbul zbog snimanja serije pod nazivom Sakli. U pitanju je serija digitalne platforme Blu TV. Serija Sakli je rimejk popularne američke TV serije The Affair. Ceo projekat radi se u produkciji kompanije May Produksiyon. Režiser serije je ...

Firat Celik ima novu glavnu ulogu

Turski glumac Firat Celik potpisao je ugovor za novu ulogu.

Celik, koji živi u Francuskoj, vratio se u Istanbul zbog snimanja serije pod nazivom Sakli. U pitanju je serija digitalne platforme Blu TV. Serija Sakli je rimejk popularne američke TV serije The Affair. Ceo projekat radi se u produkciji kompanije May Produksiyon. Režiser serije je Omur Atay. Poznato je i ko će se pored Firata naći u glavnoj ulozi u ovoj seriji. Defne Kayalar će tumačiti lik njegove supruge u novom projektu.

Firat Celik je u svojoj karijeri tumačio uloge u šesnaest projekata. Poslednja TV serija u kojoj je radio bila je Poyraz Karayel. U njoj je u 2015. godini tumačio lik po imenu Mete Durukan. Pre te serije radio je na projektima Gonul Isleri, 20 Dakika i drugim.

NOVO - Glumica Aysegul Cinar je u velikoj opasnosti!

By: TV Exposed