Dok čekamo novu seriju Hande Ercel, stara osvaja svet!

Hande Ercel je jedna od turskih glumica mladje generacije koja privlači dosta pažnje poslednjih dana. Naročito zbog romantične humoristične serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata koja je emitovana na Fox TV-u sa njom i Keremom Bursinom u glavnoj ulozi, a koja je osvojila mnoge zemlje!

Dok čekamo novu seriju Hande Ercel, stara osvaja svet!

Foto Credits: Internet Haber

Emitovanjem serije u više od 80 zemalja, Bursin i Ercel su postali dvoje poznatih glumaca, posebno u zemljama Latinske Amerike. Druge TV serije Hande Ercel i Kerema Bursina, koje takođe uspevaju da budu na dnevnom redu na društvenim mrežama, takođe su tražene u ovim zemljama.

Još jedna TV serija koju je Ercel igrala godinama unazad ponovo je došla do izražaja! Serija Ask Laftan Anlamaz / Ljubav ne razume reči koja je snimana u vreme kada Hande još nije imala tako veliku reputaciju kao što je postigla TV serijom Sen Cal Kapimi, ovih dana je počela da dobija na popularnosti!

Serija, koja je okupila Buraka Deniza i Hande Ercel, bila je izvanredna produkcija! U stvari, serija, koja spaja ovo dvoje glumaca, na putu je da postane popularna produkcija u inostranstvu. U Boliviji se trenutno emituje TV serija Ask Laftan Anlamaz. Obožavaoci iz Bolivije, koji su dvoje glumaca upoznali sa različitim TV serijama, sada su sa nestrpljenjem čekali emitovanje ove serije. Serija je počela da se emituje 1. avgusta pod imenom Red Uno.

Muge Ugurlar je režirao TV seriju Ask Laftan Anlamaz kompanije Tims Productions. Serija, koja je emitovana između 2016.-2017. godine, bila je na Show TV-u. Ovaj projekat je snimljen u vreme kada Hande Ercel i Burak Deniz nisu bili toliko poznati kao sada. Serija je ipak uspela da ostane na ekranu 31 epizodu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Ebru Sahin već čita ponuđene scenarije za nove uloge?!

By: TV Exposed