Ebru Sahin već čita ponuđene scenarije za nove uloge?!

Tvrdnje o seriji Destan / Legenda, za koju se od nedavno govori da se završava, postaju sve jače sa vestima koje stižu svakim danom.

Ebru Sahin već čita ponuđene scenarije za nove uloge?!

Foto Credits: IMDB

Čini se da će se istorijska TV serija Destan / Legenda zaista oprostiti od ekrana u novoj sezoni. U međuvremenu, svi se pitaju šta radi glavna glumica serije Ebru Sahin.

Konačna odluka o kojoj se sve više priča o seriji Destan, koju je ATV sa velikim tvrdnjama doneo na ekran prošle sezone, šokirala je sve. Ova tvrdnja je postajala sve izvesnija sa novim informacijama koje su stizale svakim danom. Navodi se da je serija skinuta i sa programa ATV TV.

U međuvremenu, svi se pitaju šta radi Ebru Sahin, koja je privukla pažnju uspešnim nastupom u seriji Destan / Legenda. Ebru, koja se nedavno udala za svog voljenog Čedija Osmana, košarkaša koji igra u NBA ligi, a potom imala dugi medeni mesec, ne govori o ovoj temi.

Međutim, prema dobijenim informacijama, Sahin je već počela da traži nove uloge u novim projektima u kojim će preuzeti ulogu posle TV serije Destan.

Navodi se da je Ebru Sahin trenutno zauzeta čitanjem novih scenarija za ponuđene uloge. Uspešna glumica rekla je da neće odustati od posla nakon udaje za Cedija Osmana, koji živi i radi u SAD. Glumicu bi dakle po svemu sudeći mogli da gledamo u novoj sezoni u nekom novom projektu…

NOVO - Kako vam se čini Kivanc Tatlitug u pink izdanju?! (FOTO)

By: TV Exposed