Fahriye Evcen – 2021. godina je bila puna izazova

Pripadnici turskih medija primetili su Fahriye Evcen kako napušta jedan od restorana, gde je boravila na snimanju novogodišnje žurke sa svojim prijatlejima. Glumica je tada dala i kratak intervju.

Fahriye Evcen – 2021. godina je bila puna izazova

Foto Credits: Cumhurriyet

Fahriye Evcen je govorila o poslu ali i celokupnoj 2021. godini. Kako je glumica priznala, s obzirom na popunjen raspored veoma teško pronalazi vreme da izađe negde zajedno sa svojim suprug.

Što se tiče njenog posla, veoma je srećna zbog reakcije gledalaca na njenu ulogu u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu. Svima se zahvalila na pažnji koju pružaju projektu iz nedelje u nedelje i na komentarima za seriju i njen lik. Ritam snimanja ovog projekta je zaista intenzivan. Svi su ušli u određen ritam rada i to im zaista prija i osećaju se sjajno.

Potom je govorila i o utiscima iz ove godine. Fahriye Evcen je istakla da je za nju 2021. godina bila puna izazova, ali ničeg što bi bilo vredno pominjati i žaliti se na to. Sve je uspela da prevaziđe uz podršku porodice i osećaj je zaista sjajan.

Najvažnija stvar i njena želja za narednu godinu je da svi budu zdravi. Za sve ostalo će se već nekako izboriti smatra prelepa turska glumica.

NOVO - Kadir Dogulu – Naravno da sam „prevario“ Neslihan

 By: Milt-TV Exposed