Tužba za tursku seriju Cukur!

Policajac u penziji, Selcuk Olcay podneo je tužbu turskom tužilaštvu, zahtevajući da se otvori slučaj protiv autora serije Cukur. Olcay smatra da serija kvari mlade ljude, podstiče konzumiranje droga i ne poštuje tursko pravosuđe. Bez obzira što je serija daleko od rijalitija, i dalje štetno utiče na vladine agencijame i javnu bezbednost u Turskoj, tvrdi ...

Tužba za tursku seriju Cukur!

Policajac u penziji, Selcuk Olcay podneo je tužbu turskom tužilaštvu, zahtevajući da se otvori slučaj protiv autora serije Cukur.

Olcay smatra da serija kvari mlade ljude, podstiče konzumiranje droga i ne poštuje tursko pravosuđe. Bez obzira što je serija daleko od rijalitija, i dalje štetno utiče na vladine agencijame i javnu bezbednost u Turskoj, tvrdi Selcuk. Posebno ga je razbesnelo ponižavanje turske policije i njegovih bivših kolega.

Pokrenut je krivični postupak protiv TV kanala na kom se serije emituje i kompanije Ay Yapim. U postupku se zahteva kazna za odgovorna lica u trajanju od pet do dvanaest godina. Na teret im se stavlja „promocija ilegalnih droga“ i „ponižavanje turskog naroda, države, institucija i vladinih agencija“.

Ceo slučaj će svoj epilog najverovatnije dobiti na sudu.

NOVO - Jedan od glumaca serije Sen Cal Kapimi uskoro postaje otac!

By: TV Exposed