Baris Arduc u novoj seriji Patron

Poznati glumac Baris Arduc je stekao značajno iskustvo učestvujući u mnogim projektima od svog velikog proboja u karijeri u seriji Kiralik Ask.

Baris Arduc u novoj seriji Patron

Foto Credits: Karar

Baris Arduc je stekao veliku bazu obožavalaca i imao je snažan debi u inostranstvu. Otkriveno je da će poznati glumac učestvovati u serijskom projektu, kao i u filmu Ruzgara Birak sa Hande Ercel, čija će snimanja biti nastavljena do kraja jula.

Poznata televizijska ličnost i producent Saner Ayar podelio je izvanredne informacije o novoj seriji Barisa Arduca. Nova serija pod nazivom Patron biće pripremljena za televizijski kanal Now.

Početak snimanja očekuje se na jesen. Sa novim serijskim projektom koji je pripremila O3 Medya Group, koji slavi svoju 10. godišnjicu, Baris Arduc će ponovo zauzeti svoje mesto na ekranu sa sasvim drugačijom ulogom.

Povratak u seriji

Poznati glumac, koji je igrao glavnu ulogu u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, koja je emitovana između 2021.-2023. godine, vratiće se na set posle duže pauze.

Saner Ayar, koji je rekao da je Baris Arduc veoma uzbuđen zbog projekata i da ga mnogo voli, izrazio je svoja osećanja prema glumcu sledećim rečima:

Veoma volim Barisa. Volim Barisovo uzbuđenje i predstavljanje sebe u projektu. Volim što on više radi na scenariju i pokušava da doprinese više od mene, ali to radi bez ikakvih problema.”.

Saner Ayar, koji je izjavio da će novi projekat serije biti na dnevnom redu nakon filma Ruzgara Birak, najavio je da su postigli dogovor sa kanalom Now TV.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Demet Ozdemir o ljubavi i obrazovanju

By: TV Exposed