Tri priznanja za seriju Kulup / Klub

Nakon emitovanja prve sezone, serija Kulup / Klub je naišla na veliko poštovanje kako u Turskoj tako i u mnogim zemljama u kojima Netflix emituje.

Tri priznanja za seriju Kulup / Klub

Foto Credits: Internet Haber

Takođe je proglašena za najbolju periodičnu dramu snimljenu u Turskoj sa svojom pričom koja je snimljena u 10 epizoda i odigrana je 1950.-ih.

U glavnim ulogama su Gokce Bahadir, Salih Bademci, Baris Arduc, Asude Kalebek, Firat Tanis i Metin Akdulger, a serija se toliko dopala da je odlučeno da se snimi druga sezona. Dok publika željno iščekuje novu sezonu, za seriju su počele da stižu nove nagrade. Poslednja nagrada stigla je od Udruženja novinara Magazina. U noći 26. dodele Zlatnog objektiva, koja je održana proteklih dana, 3 nagrade pripale su seriji Kulup / Klub! Gokce Bahadir i Salih Bademci, koji su prisustvovali večeri, dobili su nova priznanja.

Posebno su cenjene scene u kojima su dvoje glumaca igrali jedno uz drugog u seriji. Salih Bademci, koji je likom, koji je proživeo težak život i dobio veliku podršku od Matilde, koju igra Gokce Bahadir, bio je među najzastupljenijima u seriji, a dobio je priznanje svojim likom.

Scene Matilde i Selima bile su najomiljenije scene serije. Dok je serija Kulup dobila nagradu za najbolju seriju na digitalnoj platformi na događaju, Gokce Bahadir je dobila nagradu za glumicu godine u digitalnoj platformi, a Salih Bademci i Baris Arduc zajedno su dobili nagradu za najbolje glumce iz serija digitalne platforme.

NOVO - Završena serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

By: TV Exposed