Završena serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

Serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar na Fox TV-u počela je sa velikim nadama, ali je odlučeno da se emituje 6 epizoda! Kanal je doneo odluku o seriji, koja je počela da se snima pre nekoliko meseci i za koju se očekivalo da bude prikazana kao letnja serija, odlučio da je emituje u sezoni.

Završena serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

Foto Credits: RiriNano

Serija u kojoj glume Serkay Tutuncu i Dilan Cicek Deniz počela je da dolazi na ekran od septembra. Međutim, konačna odluka je doneta kada je gledanost bila niža od očekivane!

Kanal je završio seriju, koja se emitovala utorkom uveče, jer je dobila veoma niske ocene u odnosu na rivalske serije i nije mogla da bude ni u prvih 10 na rang listi! Ova konačna odluka naterala je mnoge ljude da se osećaju „nepravedno“ za mnoge koji su gledali različite teme sa uspešnim glumcima!

Ali za projekat Kusursuz Kiraci, koji nije mogao da stvori očekivanu publiku, Fox televizija je brzo donela konačnu odluku. Ovom odlukom su se na društvenim mrežama pobunili oni koji su gledali seriju, čija je poslednja epizoda emitovana u utorak uveče.

Finale turske serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar je bilo zaista uzbudljivo! Ispostavilo se da je Mona, koju je oživela Dilan Cicek Deniz, zapravo ozbiljno traumatična ličnost. Iako se razumelo da je Mona podmetnula vatru, shvatilo se da je Lejla san, kao što su mnogi gledaoci predvideli. Mona je izgubila prijateljicu Lejlu u požaru dok je boravila u sirotištu. Od tada živi u svojim snovima. Ispostavilo se da je ubica u stanu bila gospođa!

Mona je udarila Jakupa po glavi i zapalila zgradu, onesvestivši ga. Dok se mislilo da je Lejla sve ovo uradila, saznalo se da je Mona imala podeljenost ličnosti i da je ona odgovorna za požare.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun najpopularnija turska glumica protekle nedelje

By: TV Exposed