Mert, Hafsanur i Aslihan u seriji Gelecek Uzun Surer

Već duže vreme se priča o turskoj adaptaciji popularne američke serije Beverli Hils. Sada je postalo poznato da serija nosi naziv Gelecek Uzun Surer | Budućnost je duga ali i još neke zanimljivosti o njoj.

Mert, Hafsanur i Aslihan u seriji Gelecek Uzun Surer

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Ay Yapim je počela pripreme za novu tursku TV seriju pod nazivom Gelecek Uzun Surer ili u prevodu Budućnost je duga ili Budućnost će biti duga. U pitanju je turska adaptacija popularne američke serije Beverly Hills 90210. Glavne uloge u ovoj novoj seriji će tumačiti Hafsanur Sancaktutan, Aslihan Malbora i Mert Yazicioglu. Prema nekim za sada nepotvrdjenim informacijama Mert i Aslihan će u radnji serije tumačiti blizance. Pored njih pregovara se i sa Selahattinom Pasalijem i Ahsenom Erogluom. Na poziciji režisera je Deniz Yorulmazer, a scenario piše Damla Serim. Poznato je i to da će serija biti emitovana na turskom Fox TV-u, negde u toku jeseni.

Ipak turski naziv ove nove serije još uvek nije siguran. Pre nekoliko godina je snimljen film pod tim imenom pa ne bi bilo iznenadjenje da naziv serije bude promenjen.

Kada je reč o glumcima, okupljena je odlična ekipa mladih i veoma talentovanih imena. Aslihan Malbora je odradila sjajan posao u TV seriji Uc Kurus | Tri novčića. Nakon toga je dobila zaista veliki broj ponuda za nove uloge. Podsećamo, Aslihan radi i na seriji Etkileyici | Impresivno. Reč je o projektu digitalne platforme Gain, čija je prva sezona već snimljena. Malbora u ovoj seriji tumači lik Leyle koja je zauzela čvrst stav umesto da napravi korak unazad u strahu od linča sa kojim se suočava. Leyla bez straha brani ono što je tačno znala pred linčom koji je doživela, i odlučila je da se bori izazivajući uloge žena koje joj je nametnulo društvo.

Prema najavama očekuje nas zaista zanimljiva serija. Uz to i od TV serije Gelecek Uzun Surer | Budućnost je duga su očekivanja na visokom nivou, tako da će biti veoma zanimljivo pratiti Aslihan u njenim novim projektima.

NOVO - Elcin Sangu doživela saobraćajnu nesreću

By: TV Exposed