Elcin Sangu doživela saobraćajnu nesreću

Stigle su nove vesti iz života popularne turske glumice Elcin Sangu. Glumica je doživela, tačnije prouzrokovala saobraćajnu nesreću.

Elcin Sangu doživela saobraćajnu nesreću

Foto Credits: IMDB

Glumica Elcin Sangu je prema pisanju turske štampe učestvovala u jednom sudaru koji je srećom prošao bez većih posledica. Preciznije, pri poseti teretani Elcin je svojim vozilom udarila motociklistu. Prema nezvaničnim informacijama, vozač motocikla koji je pao sa vozila je doživeo nezgodnu povredu vilice. Glumica je ponudila da ga preveze u bolnicu, ali je on to odbio i rekao da ne želi da bude hospitalizovan i poručio da je sve u redu sa njim. Nakon toga Sangu je nastavila svoj put ka klubu.

Elcin Sangu važi za veoma popularnu glumicu. Uz to, Sangu spada u red obrazovanijih glumica, s obzirom da je diplomirala operu na Univertitetu Mersin. U svojoj dosadašnjoj karijeri se pojavila u 14 projekata. Pažnju na sebe privukla je ulogom u veoma popularnoj TV seriji Oyle Bir Gecer Zaman Ki | Kako vreme prolazi. Možda i najupečatljiviju ulogu u dosadašnjoj glumačkoj karijeri je tumačila u seriji Kiralik Ask u kojoj je glumila Defne. Poslednju ulogu imala je u TV seriji Yalancilar ve Mumlari.

Njeni fanovi se nadaju da će omiljenu glumicu uskoro gledati u nekom novom projektu. Ova divna dama će 13. avgusta napuniti 37 godina.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Viola Come Il Mare - poznata radnja i datum premijere

By: TV Exposed