Uskoro nova serija Pinar Deniz - Aktris / Glumica!

Disney Plus, platforma za digitalno emitovanje kompanije Walt Disney Company, jedan je od relativno novih projekata koji se emituje u Turskoj, a TV serija Aktris / Glumica je dugo očekivana produkcija.

Uskoro nova serija Pinar Deniz - Aktris / Glumica!

Foto Credits: IMDB

Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu igraju glavne uloge u seriji Aktris / Glumica koja je snimljena prošlog leta i koja će uskoro biti emitovana na ovoj platformi.

Sjajna glumica Pinar Deniz, koja je na ekran došla ulogom advokatice u seriji Yargi / Presuda Kanala D, ovoga puta daje život ženi koja svojim blistavim životom danju prednjači i nastavlja život kao serijski ubica u toku noću. U pitanju je projekat koji je prvo nazvan Zvezda, ali je naziv promenjen.

S druge strane, Uraz Kaygilaroglu igra ulogu policajca koji juri serijskog ubicu. Dugo se željno iščekivao datum emitovanja ove nove serije. Na društvenim mrežama Disney Plus-a, napravljeno je deljenje koje pokazuje da će serija uskoro biti emitovana.

Potvrda o seriji na mrežama

Pinar Deniz je bila jedna od prvih osoba koja je odgovorila na objavu sa vatrenim emodžijima i lajkovala je. Glumica je ovu objavu objavila i na svojoj Instagram stranici.

Iz predmeta serije se razume da ćemo o seriji Aktris / Glumica, koja ima izuzetnu priču, govoriti narednih dana. Iz njenog posta je jasno da Deniz sa uzbuđenjem koliko i publika čeka emitovanje projekta.

Glumica daje dobre vesti svojim pratiocima u svom Instagram postu govoreći kratko „Da“… Već početkom narednog meseca ćemo saznati i datum premijere ove nove turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya osvajaju srca gledalaca

By: TV Exposed