Fanovi serije Mahkum nezadovoljni odlukom scenarista!

Epizoda Mahkum / Zatvorenik je ostala iza nas, a jedno dešavanje u epizodi emitovanoj u četvrtak uveče duboko je potreslo sve. U 18. epizodi objavljeno je da je lik koji glumi Seray Kaya preminuo, ali je publika već dobila informacije iz bekstejdža.

Fanovi serije Mahkum nezadovoljni odlukom scenarista!

Foto Credits: IMDB

Razdvajanje Seray Kaye iz serije Mahkum je od samog početka smatrano apsurdnim. Fanovi ove serije ne nalaze dovoljno opravdanje za tu odluku.

Prema mišljenju brojnih ljubitelja TV serija koji su komentarisali na društvenim mrežama, ovim potezom priča je značajno oslabila. Po sve manjem rejtingu možemo da shvatimo da je serija Zatvorenik izgubila grupu gledalaca, a kao uzroci za to se navode i mesec Ramazana i lepše vreme. Dok se očekuje da će priča serije postati mnogo zanimljivija i da će tome doprineti lik Cemre, odnosno dešavanje oko nje, koliko je logična odluka  da značajna glumica napusti glumačku ekipu?

Verni gledaoci serije Mahkum / Zatvorenik kritikuju ovu odluku scenarista i ističu da je neblagovremena i da postoji nepotrebno razdvajanje. Jedan broj obožavalaca pobunio se protiv razdvajanja lika Cemre sledećim rečima:

„Nikada nije trebala da ode. Bili bi uz Eufrat! Možda bi za to trebalo vremena, ali bi se desilo. Nikada nisam video tako odvratan lik kao što je Sasha. Neka i ona umre...”, oštri su u komentarima fanovi ove turske TV serije.

Kakvo je vaše mišljenje? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Selen Ozturk o svojoj dijeti

By: Milt-TV Exposed