Ozge Yagiz i Gokberk Demirci o pomirenju

Duo Ozge Yagiz i Gokberk Demirci, koji su zajedno glumili u TV seriji Yemin dve sezone, svoje prijateljstvo koje je započelo na setu pretvorio je kasnije u ljubav. Bilo je i veliko očekivanje da će se par venčati, ali je pre nekoliko meseci stigla vest njihovom raskidu.

Ozge Yagiz i Gokberk Demirci o pomirenju

Foto Credits: Internet Haber

Takođe je otkriveno da su se Ozge Yagiz i Gokberk Demirci kasnije pomirili rešavajući svoje probleme tokom letnjeg perioda. Izvanredan detalj u intervjuu ovog para bila je promena imidža Gokberka Demircija i iskreni pogled Ozge Yagiz prema njenom voljenom.

U intervjuu časopisa Gazete koji je emitovan na tv8, moguće je videti da su se dvoje mladih glumaca ponovo spojili. Gokberk Demirci je takođe ocenio ovaj proces razdvajanja kao „dolazak u zlu oko” dok se očekivalo da će se venčati.

Demirci je rekao:

„Da kažem da smo došli na zlo oko, svi tako kažu. Imali smo period odmora. Dali smo jedni drugima malo vremena, dali smo sebi malo vremena. Slušali smo, razmišljali i odrasli u ovom procesu. Prirodno, život nas je ponovo spojio“, istkaao je on.

Ozge Yagiz je takođe skrenula pažnju na činjenicu dasudbina ponovo spaja. Glumica je izjavila:

„Ništa ne može stati na put sudbini, mislim u nekom trenutku. Imali smo dobar odnos, verujem da se od sada dobro nastavio. Ponekad u životu postoje kratke pauze. Tako je za svaki događaj.“.

NOVO - Naz Goktan u novoj TV seriji

By: TV Exposed