Naz Goktan u novoj TV seriji

Naz Goktan, koja je rođena u Ankari 1990. godine, postala je osoba koja se ističe svojim pozorišnim iskustvom i poznata je širokoj publici. Naz, koja je igrala lik Emine u TV seriji Dogdugun Ev Kaderindir, postala je popularno ime na društvenim mrežama zbog  saradnje i druženja sa koleginicom Demet Ozdemir.

Naz Goktan u novoj TV seriji

Foto Credits: IMDB

Naz Goktan, koja je u mladosti učila balet, studirala je glumu na Univerzitetu Bilkent, koji je upisala 2013. godine, na odseku za pozorište. Projekat koji je učinio popularnim Naz, koja pored pozorišnih predstava radi i kao trener, bila je serija tv8 Dogdugun Ev Kaderindir, koja se emitovala dve sezone.

Goktan, koja je igrala lik Emine u seriji u kojoj glume Demet Ozdemir i Ibrahim Celikkol, često je na dnevnom redu na društvenim mrežama kako zbog svog glumačkog uspeha, tako i zbog bliskosti sa Demet u privatnom životu.

Naz Goktan, koja takođe igrala lik Hacer u Blu TV seriji pod nazivom Saygi / Poštovanje, pojaviće se pred svojim fanovima na ekranima kanala tv8 u novoj sezoni. Glumica koja se pridružila seriji Tuzak / Klopka u kojoj glume Akin Akinozu i Bensu Soral, vratila se na kanal na kojem je postala poznata.

Poznata imena kao što su Talat Bulut, Ilayda Cevik, Riza Kocaoglu, Onur Durmaz, Emir Benderlioglu i Yagiz Can Konyali okupila su se uz Bensu i Akina u seriji Tuzak koja će pokušati da osvoji srca gledalaca u novoj sezoni.

View this post on Instagram

A post shared by Naz Göktan (@nazgoktan)

NOVO - Seray Kaya veruje u uspeh serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

By: TV Exposed