Murat Boz ređa nove uloge

Vest da će popularna glumica Burku Ozberk i pevač Murat Boz, koji je svojim nedavnim projektima dokazao svoju zrelost u glumi, biti partneri, izazvala je uzbuđenje među obožavaocima njih dvoje.

Murat Boz ređa nove uloge

Foto Credits: IMDB

Dva poznata imena deliće glavne uloge u prvoj turskoj produkciji digitalne platforme za emitovanje Amazon Prime, pod nazivom Ruyanda Gorursun.

Komentarišući svoj novi projekat za Posta novine, Murat Boz je rekao: „Ovaj film će biti prvo delo digitalne platforme koja će ući u ovaj sector i u tržište u Turskoj. Scenario je veoma dobar, uživao sam u čitanju i smejao se. Mislim da će biti lepo kada bude snimljen.“.

Poznati pevač je takođe podvukao da veruje da će biti dobar par na sceni sa Burcu Ozberk.

Snimanje ovog projekta počinje u septembru. Za sada nema objašnjenja o ostalim glumcima filma, čija se tema drži u tajnosti. Ipak i pored toga partnerstvo Murata Boza i Burcu Ozberk stvara uzbuđenje!

S druge strane, serija Zeynep Agaci / Maslinovo drvo, u kojoj poznati pop pevač Murat Boz deli glavnu ulogu sa Tubom Buyukustun, dostupna je od danas ne digitalnoj platformi Netflix.

Govoreći o seriji Zeynep Agaci, Murat je rekao: „I ja sam uzbuđen zbog toga. I za mene je to bio drugačiji posao. Pitam se kako će publika reagovati. Ovakav posao nikada u mojoj karijeri nije postojao i to je bio jedan od glavnih razloga zašto sam ga prihvatio.“, istakao je Boz koji se podjednako dobro snalazi u muzici i glumi.

View this post on Instagram

A post shared by Murat Boz (@muratboz)

NOVO - Busra Develi razmišlja o povratku na TV ekrane!

By: TV Exposed