Damla Sonmez iskreno o glumi

Damla Sonmez, koja je nastavila da se pojavljuje na ekranu Show TV-a sa TV serijom Maviye Surgun / Plavi kavez, postala je jedno od imena na dnevnom redu sa svojim portretom lika Defne.

Damla Sonmez iskreno o glumi

Foto Credits: Haberler

Serija Maviye Surgun, koja je nastala ciljanjem gledalaca turskih TV serija u Latinskoj Americi, došla je do izražaja kao jedna od turskih TV serija koja je privukla pažnju u inostranstvu imenom Plavi kavez.

Maviye Surgun, koju je Show TV takođe počeo da emituje tokom leta, sa snažnom pričom i uspešnim glumačkim nastupima, postala je jedna od produkcija o kojima se priča.

Svojim izjavama pažnju privlači i Damla Sonmez, koju u seriji gledamo kao Defne.

Odgovarajući na pitanja Omura Sabuncua, glumica takođe doživljava razliku u obavljanju posla iz snova iz detinjstva.

Podrška porodice

Damla Sonmez je izrazila svoju strast prema glumačkoj profesiji ovim rečima:

„Mislim da ne možete da objasnite zašto ste zaljubljeni u nekoga ili nešto. Ni ja ne znam odgovor na to, ne mogu da kažem „iz ovog razloga“. Razumeti ljude i objasniti ih nekome je nešto što volim. Volim osećaj jedinstva.”.

Navodeći da joj je bilo veoma drago što je našla zajednički jezik sa ljudima u stranim zemljama i različitim kulturama kada je govorila o nevoljama koje je iskusila u sopstvenoj kulturi, Damla Sonmez iz tog razloga smatra da deluje kao objedinjujuća sila.

Navodeći da je njena porodica uvek bila zabrinuta za glumu, ali i stajala iza nje, Damla je rekla da joj nije bilo teško da ih ubedi. Glumica je izjavila da je njena „briga za budućnost“ briga njene porodice, ali kada je videla njenu odlučnost, dobila je njihovu podršku.

NOVO - Da li će serija Kurtlar Vadisi / Dolina vukova dobiti novu sezonu?!

By: TV Exposed