Tugce Acikgoz partnerka Kubilayu Aki u novoj seriji

Pre nekoliko dana potvrđena je vest da će Kubilay Aka tumačiti jedan od likova u novoj turskoj seriji pod nazivom Oglum / Moj sin.

Tugce Acikgoz partnerka Kubilayu Aki u novoj seriji

Foto Credits: Internet Haber

Oglum / Moj sin je nova televizijska serija koju priprema kompanija Ay Yapim. Režiser na projektu je Ahmet Katiksiz a snimanje bi trebalo da počne veoma brzo. Pored Kubilaya uloge u ovoj turskoj seriji će imati Canan Erguder, Serhat Teoman, Songul Oden i Nihal Yalcin.

Juče je potvrđena vest i o partnerki Kubilaya Ake u ovom projektu. Njegova partnerka će biti mlada i veoma talentovana Tugce Acikgoz. Ova mlada glumica je nedavno završila rad na seriji Boru 2039 koja se uskoro očekuje. Reč je o nastavku mini-serije Boru ali sa radnjom u budućnosti. Na projektu je radio čak jedan stručnjak koji je bio zapažen u serijalu Transformersi. Premijera ove serije je zakazana za 28. decembar. Pored pomenute serije Boru 2039 pojavila se u još četiri projekta.

Glumila je u serijama Menajerimi Ara, Sol Yanim, Leke i Yazin Oykusu. Uloga Ekim u seriji Yazin Oykusu 2015. godine joj je bila prva u glumačkoj karijeri.

Nova turska serija Oglum / Moj sin će biti emitovana na televizijskom kanalu Show TV.

NOVO - Armagan Oguz u seriji Masumlar Apartmani / Apartmani Nevinih

 By: Milt-TV Exposed