Rabia Soyturk i Sila Turkoglu traže istu stvar u ljubavi!

Turske glumice Rabia Soyturk i Sila Turkoglu, jedne od najzastupljenijih mladih glumica poslednjih dana, zajedno sa svojim drugaricama prisustvovale su koncertu u Jalinu, koji je organizovan za edukaciju devojčica pogođenih zemljotresom.

Rabia Soyturk i Sila Turkoglu traže istu stvar u ljubavi!

Foto Credits: Internet Haber

Obe glumice su istakle važnost okupljanja za tako dobar cilj. Rabia Soyturk, koja je tumačila i tumači lik Asli u TV seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo i Sila Turkoglu, koju smo gledali i gledamo kao Dogu u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, objasnile su da se intenzivan rad na snimanju nastavlja.

Jedna stvar zajednička za ove dve mlade glumice je da trenutno nisu u vezi. Odgovarajući na pitanja novinara magazina i rekavši da u njihovom ljubavnom životu nema nikoga, njih dve su dale odgovore ističući transparentnost i iskrenost o tome kakvu osobu traže.

Transparentnost  je važna

Sila Turkoglu je rekla: „Dugo vremena nije bilo nikoga u mom životu. Na sreću ovo sve funkcioniše. Imam kriterijume. Transparentnost, što je najvažnije, želim da mi osoba ispred mene priđe svom svojom čistotom“, istakla je ona.

Rabia Soyturk je izjavila da ima slično mišljenje. Glumica je rekla: „Neka srce i ljudskost budu lepi. Pravimo nove korake u ovome, u fazi smo preispitivanja realnosti. Neka bude stvarno, neka bude sve transparentno .“.

Obe mlade glumice su delile zajedničku ideju navodeći da mogu da se slažu sa muškarcima koji su iskreni i koji su baš onakvi kakvi se prikazuju u njihovim vezama.

NOVO - Cagatay Ulusoy i serija Terzi nam stižu početkom maja!

By: TV Exposed