Koliko može nova turska serija Al Sancak / Crvena zastava?!

Veliku pažnju privukla je nova televizijska serija Al Sancak / Crvena zastava, koja je počela da se emituje na ekranu TRT1 u četvrtak uveče.

Koliko može nova turska serija Al Sancak / Crvena zastava?!

Foto Credits: Haberler

Ugur Gunes igra glavnu ulogu u seriji, koja skreće pažnju veoma dobrim nastupom u gledanosti. U priči, u kojoj je Gulsim Ali Ilhan agentkinja grupa koje deluju protiv Turske, date su veoma posebne poruke o herojstvu turskih vojnika. Čini se neizbežnim da projekat pod nazivom Al Sancak / Crvena zastava bude jedno od najboljih ostvarenja 2023. godine, jer je interesovanje domaće publike za vojne serije već poznato, a kvalitet snimanja je takođe visok. Naravno, cilj serije nije samo gledanost. Čini se da postoji svrha prikazivanja sposobnosti turskih oružanih snaga i prenošenja faze nacionalne industrije naoružanja publici kroz seriju.

U novoj TV seriji Al Sancak, u kojoj se obilato koriste vizuelni šou i scene bitaka, deo će da preraste u emisiju u kojoj će biti izložene tehnologije koje proizvodi domaća, turska industrija oružja na inventaru Oružanih snaga Turske. Videti kvalitet snimanja koji premašuje dosadašnje uspehe vojnih TV serija u smislu realizma ukazuje na to koliko se razvila industrija turskih TV serija.

Da bi glumci učestvovali u akcionoj priči sa ovako efektnim scenama, potrebno je da prođu dobru obuku. Ispostavilo se da je ovaj proces obuke trajao 3 meseca. Takođe je otkriveno da je ekipa TV serije Al Sancak / Crvena zastava prošla specijalnu obuku koja je trajala 3 meseca od strane Bulenta Kurua, penzionisanog komandosa jurišnog tima.

S obzirom na rezultate koje serije postiže – sve se i te kako isplatilo…

View this post on Instagram

A post shared by Al Sancak TRT (@alsancaktrt)

NOVO - Ebru Ozkan nakon tri serije za kratko vreme u još jednom projektu!

By: TV Exposed