Ebru Ozkan nakon tri serije za kratko vreme u još jednom projektu!

Ebru Ozkan, jedna od iskusnih glumica, nastavlja da upoznaje milione ljudi na ATV ekranu uz TV seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Ebru Ozkan nakon tri serije za kratko vreme u još jednom projektu!

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja ima veliku bazu obožavatelja, nedavno je postala jedno od traženih imena u digitalnim i televizijskim serijama sa različitim ulogama. Glumica, koju smo prošle sezone gledali u TV seriji Hakim / Sudija, uklopila se u različite projekte 2022. godine.

Ebru Ozkan, koja je preuzela glavnu ulogu sa Timucinom Esenom u seriji Ben Gri / Ja sam siv na Disney Plus-u, takođe igrala je ulogu u digitalnoj seriji Sahmaran / Šahmaran, koja je emitovana na Netflixu 20. januara. Nedavno smo videli energiju Ebru, koja ne prolazi nezapaženo sa svoje 3 različite serije i impresionira svoje fanove svojim veoma različitim ženskim likovima.

Turska glumica Ebru Ozkan će nastaviti da vredno radi sa likom Leyle u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam 2023. godine.  Međutim, ispostavilo se da će glumica učestvovati i u projektu Bihter, koji je bioskopska verzija serije Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav. Televizijski kritičar Sina Kologlu napisao je na društvenim mrežama: „Ebru Ozkan Saban će igrati ulogu važnog lika Matmazel.”. Zerrin Tekindor je glumila lik po imenu Matmazel (Mademoaselle) u seriji Ask-i Memnu, koja je ostavila traga u jednom periodu i privukla veliku pažnju u inostranstvu. Ovog puta gledaćemo Ozkan u liku Matmazel u filmskoj verziji iste priče. Čini se da će glumica biti među imenima o kojima će se najviše pričati na društvenim mrežama, jer će oživeti novu verziju nezaboravnog lika Matmazel.

NOVO - Sinem Kobal želi da se vrati glumi

By: TV Exposed