Energija ljubavi Yildiz Cagri Atiksoy i Berka Oktaya je veoma velika!

Yildiz Cagri Atiksoy prisustvovala je seminaru pisaca i stručnjaka za nauku o ponašanju Askima Kapismaka u Istanbulu gde je odgovarala na pitanja novinara … Objašnjavajući da njena veza sa Berkom Oktayem ide vrlo dobro, Atiksoy je rekla, „Ide jako dobro, imamo puno energije, jako smo zadovoljni. Takođe želimo da budemo dugo zajedno, da razmišljamo o ...

Energija ljubavi Yildiz Cagri Atiksoy i Berka Oktaya je veoma velika!

Yildiz Cagri Atiksoy prisustvovala je seminaru pisaca i stručnjaka za nauku o ponašanju Askima Kapismaka u Istanbulu gde je odgovarala na pitanja novinara …

Objašnjavajući da njena veza sa Berkom Oktayem ide vrlo dobro, Atiksoy je rekla, „Ide jako dobro, imamo puno energije, jako smo zadovoljni. Takođe želimo da budemo dugo zajedno, da razmišljamo o budućnosti".

Zbog njenog rada sa Berkom Oktayem u seriji Savasci, novinari su pitali za razliku između njenog momka u tom periodu kada su bili samo prijatelji i sada kada su u vezi.

Yildiz Cagri Atiksoy je rekla, „Svi mi imamo karakter, ali ponekad se to može promeniti u prijateljstvu i odnosu. Berk i ja već smo bili prijatelji. Zato znam. Druga stvar je kada ste u vezi “.

Yildiz Cagri Atiksoy je dodala da su joj prijateljstvo i veza sa Berkom veoma važni.

By: TV Exposed

NOVO-Otkriven lik Firata Tanisa u seriji Ariza (FOTO)