Selin Sekerci o tome kako je imitirala Turkan Soray kao dete

Glumica Selin Sekerci dala je novi intervju turskim medijima. U njemu je između ostalog govorila kako je kao dete volela da gleda stare filmove iz Yesilcam ere.

Selin Sekerci o tome kako je imitirala Turkan Soray kao dete

Ona zapravo, kako kaže, nije bila neko društveno dete. Filmovi i bioskop su bili njen izlaz i beg iz realnosti. Kao mala volela je da imitira Turkan Soray. Čak je i pravila haljine od zavesa i pretvarala se da je Turkan. Kada su te stvari u pitanju nikada joj nije nedostajalo mašte, rekla je Selin. Imala je zadovoljstvo da se nađe u glumačkom kadru nove serije Yesilcam, koja će doneti priču upravo o tom dobu. Njen lik u seriji Mine Sansu će imati nekoliko slojeva ličnosti i često će iznenađivati druge pa i samu sebe.

Selin Sekerci je mlada turska glumica. Rođena je u Izmiru, 1. juna 1988. godine. U svojoj karijeri računajući seriju Yesilcam pojavila se u 20 projekata. Prethodne serije na kojima je radila bile su Cati Kati Ask i Kizim. U Cati Kati Ask je glumila Sirin, a u Kizim je tumačila lik Asu Karahan. Po prvi put na TV ekranima pojavila se 2005. godine u mini-seriji Korfez atesi. Prvu ozbiljniju ulogu imala je u TV seriji Sagir Oda godinu dana kasnije.

NOVO -Cem Yilmaz ima novu seriju – poznat glumački kadar

By: Milt-TV Exposed