Cem Yilmaz ima novu seriju – poznat glumački kadar

Komičar i glumac Cem Yilmaz radi na novom projektu. U pitanju je serija pod nazivom Ersan Kuneri koja se priprema za Netflix digitalnu platformu.

Cem Yilmaz ima novu seriju – poznat glumački kadar

Cem će u ovoj seriji biti producent, scenarista i glavni glumac. Poznat je i ostatak glumačkog kadra. Zvanično je objavljeno da će se u seriji naći još nekoliko poznatih imena. Pored Cema u seriji Ersan Kuneri gledaćemo Uraza Kaygilaroglua, Nilperi Sahinkayu, Caglara Corumlua, Zafer Algoz, Ezgi Molu i Merve Dizdar. Svako od njih imaće svoj glumački udeo u ovom novom projektu. Snimanje kadrova na novoj seriji počeće prvih dana juna ove godine. Ukupno će biti snimljeno i emitovano osam epizoda. U pitanju je priča o producentu erotksih filmova iz Yesilcam ere, koji želi da pokuša da radi i u drugim žanrovima.

Cem Yilmaz kao glumac iza sebe ima 28 projekata. Uloga u projektu Ersan Kuneri će biti dvadeset i deveta uloga u njegovoj karijeri. Glumio je u velikom broju filmova i u TV seriji Dschermeni. U njoj je u 2017. godini tumačio lik po imenu Boran Kaynak.

NOVO - Ismail Filiz u seriji Barbaroslar / Braća Barbaros

By: Milt-TV Exposed