Sutra počinje turska serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Čekanju je došao kraj. Sutra je premijera turske serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene koja će biti emitovana na digitalnoj platformi Disney Plus.

Sutra počinje turska serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Foto Credits: IMDB

O seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene se već dugo priča. Snimanje kadrova na projektu je završeno u junu mesecu ove godine i od tada je serija u postprodukciji. Zanimljivo je da ništa sa seta nije procurilo, nikakve informacije ni nagoveštaji, pa je očigledno da su ljudi sa digitalne platforme uradili veoma dobar posao.

Glavne uloge u ovoj novoj turskoj seriji tumače Demet Ozdemir, Metin Akdulger, Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan. Očekuje nas radnja puna intriga i drame, koja će biti ispunjena ljubavnom pričom između glavna četiri lika. Reč je o jednom od možda i najiščekivanijih projekata u poslednje vreme, pa ćemo već sutra saznati da li serija opravdava tolika očekivanja.

Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene će se emitovati na digitalnoj platformi Disney Plus i biće drugi projekat u Turskoj, nakon serije Kacis / Bekstvo. Kacis je imao veoma dobre rezultate gledanosti, pa se svi u na digitalnoj platformi nadaju da će i njihova druga serija u toj zemlji nastaviti uspešnim putem. Kao što je i bio slučaj sa serijom Bekstvo, jednom nedeljno će biti emitovana nova epizoda nove turske serije.

NOVO - Nedelja je ključan dan za seriju Tozluyaka

By: TV Exposed