Nedelja je ključan dan za seriju Tozluyaka

Publika je u poslednje vreme zabrinuta zbog serije Tozluyaka, koja se sada sastaje sa publikom nedeljom uveče na ekranima Fox TV-a, zbog početka zimske sezone. Veoma važna glumačka ekipa se sastala u ovoj omladinskoj seriji, koja je dobro debitovala tokom leta.

Nedelja je ključan dan za seriju Tozluyaka

Foto Credits: Dizilah

Pored iskusnih imena u seriji, mladi glumci imaju veliki uticaj. U seriji Tozluyaka, u kojoj se glumačkoj ekipi pridružila i Sude Zulal Guler tu su uticajni i iskusni glumci kao što su Emre Kinay, Dolunay Soysert, Tayanc Ayaydin, Nur Yazar, Nebil Sayin, Kadim Yasar i Begum Birgoren.

Velike tajne i intrige privlače pažnju publike i u seriji koja okuplja mlade ljude dva različita sveta. Prijateljstva koja mladi ljudi razvijaju uprkos klasnoj razlici među njima daju društvenu poruku.

U ovoj impresivnoj priči o mladima koji nisu gubili nadu, gledanost je počela da dobija veliki značaj. Posebno u nedelju, 18. septembra, biće prikazane nove epizode ​​i Yargi / Presuda i Teskilat / Organizacija. Iz tog razloga, fanovi su veoma zabrinuti za seriju Tozluyaka. Znamo da Fox TV ne daje mnogo šanse seriji čiji je učinak opadne kada je reč o rejtingu. Iz tog razloga, možemo reći da u slučaju ozbiljnog pada gledanosti serije Tozluyaka, stvari mogu doći u opasnu tačku.

Ipak, serija je formirala okoštalu publiku, a ako se nastavi podrška ove publike, postoji mogućnost da serija ostane na ekranu i u zimskoj sezoni.

Ako za Tozluyaku ne dođe do ozbiljnog pada u priči, možemo očekivati da će delimično sačuvati rejting. Međutim, cela jednačina može biti poremećena u trenu povratkom TV serija Presuda i Organizacija u nedelju, 18. septembra. To je ono što najviše brine publiku. Nedelja je možda i ključan dan za budućnost i sudbinu ove turske serije...

NOVO - Baris Arduc podelio fotografiju sa kćerkom i raznežio mnoge (FOTO)

By: TV Exposed