Can Yaman i Francesca Chillemi oduševili stajlingom na festivalu (FOTO)

Nastavljajući karijeru u Italiji, turski glumac Can Yaman prisustvovao je 79. Venecijanskom filmskom festivalu sa italijanskom partnerkom Franceskom Chillemi, sa kojom je delio glavnu ulogu u TV seriji Viola Come Il Mare.

Can Yaman i Francesca Chillemi oduševili stajlingom na festivalu (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji se sa Franceskom Chillemi pojavio na crvenom tepihu 79. Venecijanskog filmskog festivala, koji je održan od 31. avgusta do 10. septembra 2022, objavio je i svoje fotografije na svom Instagram nalogu, koji ima 9,9 miliona pratilaca.

Italijanski fanovi sa nestrpljenjem iščekuju seriju Viola Come Il Mare, koju je dvojac snimio za Canale 5, a čija je premijera predvidjena za septembar, dakle u toku ovog meseca. U saopštenju kanala navedeno je da će Viola Come Il Mare biti prva serija jesenje sezone, ostaje da vidimo da li će to biti i ispunjeno.

Lik kojeg tumači Can Yaman, koji u seriji igra polu-italijanskog polu-turskog policajca po imenu Francesco Demir, opisan je na sledeći način: „Francesko Demir je fascinantan i zavodljiv čovjek, ima sjajne istraživačke veštine, ali ima nema vere u ljudski rod. On je intuitivan, ali impulsivan i neposlušan lik na poslu.”.

Viola Come Il Mare, u kojoj je Can Yaman delio glavnu ulogu sa Franceskom Chillemi, snimana je u Rimu i Palermu. Već je bilo zanimljivo kakve će ova Yamanova serija, koja ima ogromnu bazu obožavatelja u Italiji, dobiti komentare.

Evo i fotografija Cana i njegove prelepe italijanske partnerke.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Objavljena video najava nove sezone serije Yargi / Presuda (VIDEO)

By: TV Exposed