Demet Ozdemir otkrila sa kim bi volela da saradjuje od stranih kolega!

Turska glumica Demet Ozdemir dala je novi intervju. U njemu je govorila o raznim temama, a otkrila je i sa kim bi od stranih kolega volela da saradjuje.

Demet Ozdemir otkrila sa kim bi volela da saradjuje od stranih kolega!

Foto Credits: DiziCentral

Demet Ozdemir se u narednim danima vraća na set. Podsećamo, glumica će tumačiti jednu od glavnih uloga u novoj seriji Između sveta i mene. Reč je o novom projektu Disney Plus digitalne platforme. Pored nje, glavne uloge u ovoj novoj internet seriji će tumačiti Hafsanur Sancaktutan i Bugra Gulsoy.

Ozdemir je dala i novi intervju u kom je između ostalog rekla kome se od inostranih kolega divi kada su u pitanju filmovi i serije. Turska glumica je rekla da je zaista veliki fan Pedra Almodovara i njegovih projekata. Ima jako veliku želju da saradjuje sa njim u nekim filmovima ili serijama.

Pedro Almodovar je španski reditelj, scenarista i producent. Radio je na četrdeset i tri projekta. Poslednji projekat na kom je radio je film Madres paralelas. Pre njega bio je zadužen za projekte Pain and Glory, Julieta, Bad Education, Volver, Kika i druge.

Demet Ozdemir je dodala i da postoji jedna strana koleginica, odnosno glumica kojoj se divi. U pitanju je Cate Blanchett i takođe ima jako veliko želju da radi sa njom.

S obzirom na jačanje digitalne platforme Netflix i to da je Demet bila sjajna u njihovom novom filmu Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, ništa nije nemoguće…

NOVO - Sukru Ozyildiz – Nisam “narcis”!

By: Milt-TV Exposed