Afra Saracoglu spremna da ponovo iznenadi svoje fanove

Mlada turska glumica Afra Saracoglu je na ekrane došla sa TV serijom Ogretmen / Učitelj, nakon serije Kardes Cocuklari. O Afri, jednoj od najcenjenijih glumica mlade generacije, mnogo se pričalo u seriji Yesilcam, koja je nedavno snimljena za digitalnu platformu BluTV.

Afra Saracoglu spremna da ponovo iznenadi svoje fanove

Foto Credits: Haberler

Ova mlada i veoma talentovana turska glumica je odlučila da se ove sezone pojavi na televizijskim ekranima.

Bilo je pomalo i iznenađujuće što je Afra Saracoglu, koja je miljenica producenata, želela da preuzme ulogu u seriji čija se priča odvija u Antepu. Ipak, iz izbora se vidi da glumica najradije dolazi na ekran sa različitim ulogama koje će iznenaditi publiku.

Afra Saracoglu, koja svaki put pomera granice svoje glume, ovoga puta preuzima glavnu ulogu u seriji  koja se snima za Star TV.

Rekavši da joj se scenario ove nove turske TV serije veoma dopao, glumica nije imala dilemu da prihvati ponudu, a serija se sada željno iščekuje. Ova priča, koja vraća glumicu koja dve godine nije bila na televizijskim ekranima, budi radoznalost mnogih. Ono što mnoge zanima je to kakav će lik Afra Saracoglu oživeti u priči koja dolazi iz regiona jugoistočne Anadolije.

Pored toga, najavljeno je i ime sa kojim će preuzeti glavnu ulogu. U pitanju je Mert Ramazan Demir. Kompatibilnost na ekranu ovo dvoje glumaca je još jedna stvar koja zanima mnoge.

Pripreme za novu seriju su u toku. Očekuje se da će projekat biti prikazan u septembru.

Podsećamo, Afri je ponuđeno da glumi u velikom broju novih serija. Među njima se ističu projekti Hakime Hanim, Gizli Kalsin, Intibah, Cirkin, Gun Isigim, kao i nove serije kanala TRT 1 Kara Tahta i Balkan Ninnisi. Glumica je veliki broj ovih ponuda odbacila i zbog rada u pozorištu.

NOVO - Tolga Gulec o poslu i vezi sa Yasemin Kay Allen

By: TV Exposed